Avís Legal

En compliment amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), informem que aquest lloc web ag-lleida.com és propietat de AG Lleida, amb domicili social a Plaza de la Sal 10, 25001 Lleida i NIF B-55517601.

AG Lleida està inscrita al Registre Mercantil.

Podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça de correu electrònic info@ag-lleida.com o al número de telèfon 973247257.

Propietat Intel·lectual i Industrial

El contingut d'aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, dissenys gràfics, logotips, ícones, botons, així com el software, els noms de domini, les marques i qualsevol altre signe susceptible de protecció pels drets de propietat intel·lectual o industrial, estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial, de què és titular AG Lleida o de tercers autoritzats.

La reproducció, distribució i comunicació pública, incloent-hi la seva modalitat de posada a disposició, dels continguts d'aquest lloc web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de AG Lleida, estan expressament prohibides.

Política de Privacitat

Els detalls sobre el tractament de les dades personals es detallen en la nostra Política de Privacitat, que podeu consultar en la secció corresponent d'aquest lloc web.

Limitació de Responsabilitat

AG Lleida no es fa responsable de l'ús indegut que es pugui fer del contingut d'aquest lloc web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a aquest.

AG Lleida es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense previ avís, la informació continguda en aquest lloc web, així com la seva configuració i presentació.

Legislació i Jurisdicció Aplicables

La relació entre l'usuari i AG Lleida es regirà per la normativa espanyola vigent i serà competent per a la resolució de qualsevol controvèrsia que pugui derivar-se de la prestació dels serveis objecte d'aquesta web, els jutjats o tribunals corresponents a la ciutat de Lleida, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.

Menu